UPDATE TE KOOP & HUUR

15-02-2019

Almere - Amsterdam- Malaga

U heeft ongetwijfeld gemerkt dat het aanbod op deze website drastisch is veranderd de afgelopen jaren. Minder Almere, meer Amsterdam, meer Spanje. Dat komt omdat ik mij nu meer bezighoud met minder klanten en de nadruk leg op aankoop in plaats van verkoop. En aankoop kost nou eenmaal veel meer tijd dan een verkoopproces. Alleen is maar alleen, wat betekent in de meeste gevallen dat mijn tijd beperkt is. Desondanks lut het steeds weer om alle klanten netjes te helpen, zonder besparing of verlagig van de kwaliteit dienstverlening.

ALMERE TE KOOP:

3 KAMER APPARTEMENT te Almere Stad, Staatsliedenwijk, ca 83 m2, 2de etage, 2 slaapkamers, onlangs netjes opgeknapt, prijs is vanaf en onder voorbehoud wijzingen. VOORAANKONDIGING. Inschrijven is kosteloos. Prijs indicatie €190.000 kk. 

WIJSGEERBAAN 20 , 4 kamer (3 slaapkamers) appartement met ca 90 m2 woonoppervlakte, en een berging van ca 15m2, en balkon in het hart van deze snel groeiende en jonge stad. VANAF PRIJS prijs € 220.000. VERKOCHT onder de ontbindende voorwaarde.

CAREL WILLINKLAAN, grote woning. VOORAANKONDIGING. Nadere info volgt. Vraagprijs ca €385.000,-kk 

AMSTERDAM :

AMSTERDAM ZUID, te Rivierenbuurt nabij de Amstel, een modern en vooral luxe appartement met 3 kamers, lift, ca 100 m2, massief parket over gehele etage, 2de etage, balkon terras op Oosten, berging, goede vve, verfplan 2017, prijs va € 615.000,- kk 

ALMERE : BEDRIJFS & KANTOORRUIMTEN:

TE KOOP: 

STAD/ GOOISE KANT : Bedrijfsruimte met kantoor, Televisieweg , ca 160m2, te koop €159.000,-kk.

SPAANS VASTGOED & CONSULTANCY:

TE KOOP

ESTEPONA , prov Malaga, diverse nieuwbouw projecten in de prijsklasse vanaf EURO 715.000 kk. Een aan het strand, villas en appartementen. En in het centrum een appartementen complex vanaf 385.000.

E STEPONA, prov Malaga, veel nieuwbouw aanbod rond diverse golfbanen, aan zee, te Manilva eo. Onze collega Pandora homes kan u direct helpen. Prijzen stijgen, en het aanbod krimpt, vanwege de enorme populariteit van deze kuststrook bij vooral pensionades uit Noorden van Europa, en investeerders.

LA NUCIA,prov Alicante in de regio Valencia met een oppervlakte van 21 km2, hebben wij te koop een 3 kamer appartement met ca 105 m2 woonoppervlakte, mooie ligging, bovenste etage. Koopprijs €135.000kk. Kosten voor koper en prijs is inklusief de agentkosten. 

ALGEMENE INFORMATIE: 

Ons team is gespecialiseerd in het ver-en aankoopproces in Spanje. Tevens in de huur -en verhuur. Ons werkgebied is omgeving Gerona/Barcelona (sub agent) en Provincie Malaga.

Pas altijd goed op want de markt is daar tamelijk "duister" en niet transparant. Daarom ook altijd bij ver-en aankoop en (ver)huur een advocaat in te schakelen.

Hier geldt : " goedkoop is duurkoop". Wij spreken Spaans (huistaal), Catalaans, Engels, Frans en Nederlands, wat een bijkomend voordeel is bij onderhandelingen, want Spanjaarden. 

Wij weten precies hoe het in Spanje werkt, en beschermen onze clienten. Maak eens een vrijblijvende afspraak om na te gaan hoe wij U kunnen helpen. En dat gesprek is kosteloos.