SPAANSE MAKELAARDIJ

11-11-2019

Ons diensten pakket in Spanje

3 JOINT VENTURES

Is het niet heerlijk om een (tweede) huis of appartement in Spanje te bezitten of te huren? Ons kantoor en netwerk bieden u vele mogelijkheden in de omgeving van onder andere Malaga en Barcelona. 

Wist U bijvoorbeeld dat het belastingstelsel in de provincies sterk verschilt?  Let dus niet alleen op het weerklimaat maar ook op het belastingklimaat in de provincie waar u wilt gaan wonen. Daarnaast is het belangrijk of u de Spaanse taal machtig bent of daartoe een cursus zou willen volgen(kan ook bij ons). En hoe de sociale markt ter plekke is. Zijn er veel Hollanders/Belgen/Engelsen of andere Europeanen? Wilt U local wonen? Hoe zijn de medische voorzieningen, hoe ligt het logistiek(vliegveld).... enz. Veel vragen, en geloof mij, ook wij leren elke dag weer iets nieuws. En een tip kunnen wij u geven : maak altijd gebruik van een advocaat. Niet eigenwijs zijn, en zeker niet bezuinigen daarop. Dit advies is overigens gratis.

Interesse? Maak een vrijblijvende afspraak met ons en maak kennis met het kopen van buitenlands onroerend goed. Want nu de prijzen laag zijn is het ook erg interessant. 

Diensten:

- Vertaal services

- Tolk werkzaamheden(niet beedigd)

- Spaanse taalles (met gramatica)

- Verkoop consultancy en makelaardij

- aankoophulp/assistentie

- Spaanstalige begeleiding.

 

 

AANBOD IN SPANJE :

- Marbella, hoekwoning €400.000,- VERKOCHT

- Malaga (directe omgeving) : 

Appartement PENTHOUSE ca 110 m2, 4 kamers, 2 badkamers, garage, extra terras, 2004, resort, prijs €259.000,-kk

Appartement ca 110 m2, 4 kamers, 2 badkamers, 2004, resort, prijs €225.000,- kk 

ONS KANTOOR in Amsterdam IS MEERTALIG : 

SPAANS(origine) -CATALAANS(origine) -FRANS - DUITS - ENGELS -NEDERLANDS(origine)