UPDATE VRAAG & AANBOD

08-12-2019

Amsterdam - Malaga

  

IK ZOEK voor een drietal clienten(expats) woonruimte koop met de volgende criteria:

Voor een echtpaar zoek ik een ruim appartement (vanaf 140 m2) met 2 slaapkamers, nabij zuidas, parkeergelegenheid, berging en in de prijs tot €1.200.000.  Buitenveldert- Oud Zuid - Centrum (Stadhouderskade)-liefst geen projekt. AANVAARDING januari 2019

Amstelveen/Amsterdam Zuid : 

Voor een couple een net woonhuis of mooi appartement tot ca €900.000,  - Amsterdam Zuid / Centrum-geen projekt- liever geen erfpacht. AANVAARDING IN OVERLEG. 

Amsterdam Zuid / Amstelbuurt

Te koop een prachtig ruim en modern appartement (uit 2004) 2 royale slaapkamers, berging, lift, terras, parketvloer, luxe sanitair, verfplan binnen en buiten september 2019, cv eigendom 2019 (2 jr garantie), ca 100 m2, energie C(B pending), aanvaarding februari/maart /april 2020. Prijs va € 599.000. kk Erfpacht.  

 Amsterdam Oud West :

Te huur een woning met 14M2 woonruimte, 3 slaapkamers, 2 badkamers, zeer hoge kwaliteit, diplomatenclausule, aanvaarding va 1-1-2020, huurprijs  € 4000 excl. 

Amsterdam Oud West (nabij Overtoom):

KWALITEIT & KWANTITEIT : Te koop dit prachtig luxe 4 kamer (3 slaapkamers 2 badkamers) appartement met 148 m2 woonruimte, luxe inbouwkeuken welke geheel opgaat in de living, eetkamer, woonkamer, in de basement (plafondhoogte ca 2.95 m) de 3 slaapkamers, 2 luxe badkamers, 2 separate toiletten, parketvloer op beide etages en voorzien van vloerverwarming, tuin van ca 28 m2 op Zuiden, geheel gerenoveerd(ca 2 jaar geleden) in top kwaliteit, inbouwkasten, cv 2017 eigendom, vve bijdrage per maand €164,00, aanvaarding per direct.  Ref : Kanaalstraat 37H. Rust en licht, in het centrum van Amsterdam ! Vraagprijs €1.150.000,-kk De voordelen van een slaapgedeelte onder de rond worden niet vaak onder de aandacht gezet. Absolute rust, constante temperatuur en duisternis voor de ogen des nachts. Dat zijn er drie , en niet onbelangrijke.

SPAANS VASTGOED & CONSULTANCY:

TE KOOP

MARBELLA/ESTEPONA eerste lijn strand:

Zeer luxe project!! 

TORREMOLINOS (2de lijn, ca 100 m van het strand)

Tien nieuw te bouwen appartementen/maisonettes met eigen zwembad en twee parkeerplaatsen in garage vanaf €260.000,-/€750.000. Oplevering verwacht zomer 2021. Reserveren (€6000 aanbetaling) zonder risico is mogelijk. Nadat de bouwvergunnig is verleend zal de koopprijs direct stijgen.

ESTEPONA , prov Malaga, diverse nieuwbouw projecten in de prijsklasse vanaf EURO 715.000 kk. Een aan het strand, villas en appartementen. En in het centrum een appartementen complex vanaf EURO 385.000.

Costa del Sol/ Marbella Te koop :

Binnenkort krijgen wij de opdracht een aantal appartementen (2-3 slaapkamers) te verkopen in de tweede lijn nabij Marbella. Prijsklasse en bijzonderheden volgen zsm.  

ALGEMENE INFORMATIE: 

Wij zijn gespecialiseerd in het ver-en aankoopproces in Spanje. Tevens in de huur -en verhuur. Het werkgebied is Malaga (vier agentschappen). Als extra service kunt U mij als consultant inschakelen om een van de processen te analyseren. Handig, want in Spanje is niet altijd alles duidelijk

Pas altijd goed op want de markt is daar tamelijk "duister" en niet transparant. Daarom ook altijd bij ver-en aankoop en (ver)huur een advocaat in te schakelen.  

Hier geldt  : " goedkoop is duurkoop". Wij spreken Spaans (huistaal), Catalaans, Engels, Frans en Nederlands, wat een bijkomend voordeel is bij onderhandelingen, want Spanjaarden. 

Wij weten precies hoe het in Spanje werkt, en beschermen onze clienten. Maak eens een vrijblijvende afspraak om na te gaan hoe wij U kunnen helpen. En dat gesprek is kosteloos.